Ličko-senjska županijaKarijera

ZNANSTVENI PIKNIK Zanimljive radionice za djecu danas u Perušiću

Edukativno događanje ZNANSTVENI PIKNIK za učenike svih razreda osnovne škole počinje danas, 7. listopada, od 16 do 18 sati u Osnovnoj školi Perušić.


Saznajte kako nam geologija pomaže da razumijemo naš planet, što proučava fizika, zašto nam je važna voda, na koji način se slikalo i crtalo u prapovijesti u špiljama te koja su to blaga Medvednice. Okušajte se u lovu na medvjede, crtajte po zidovima „špilja“ vlastitim rukama, istražite svemir i letite iznad površine Marsa s 3D naočalama, okušajte se u igri slaganja kostiju izumrlih divova i krenite u potragu za skrivenim blagom Medvednice.

Radionice se odvijaju paralelno pa vrijeme dolaska nije fiksno. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i saznajte kako to stručnjaci Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, Parka prirode Medvednica, Fizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Pećinskog parka Grabovača rade.

Edukativno događanje se odvija povodom otvorenja Međunarodnog simpozija „Georaznolikost i geobaština – stanje i perspektive“ koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, a u organizaciji Javne ustanove „Pećinski park Grabovača“ i Geografskog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.


 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close