Glazba

Žera, Marko, Čeha, Toni, Mladen i Zec snimili pjesmu “Banovina u srcu”

U studiju Croatia Records snimljena je još jedna pjesma podrške svim ljudima s područja Banovine koje je razorni potres privremeno iselio iz njihovih domova.


Radijski urednik Hrvatskog katoličkog radija Slavko Nedić u trenu je napisao glazbu na stihove Ive Čuvalo Banovina u srcu.

Ideja je da pjevamo o lijepim trenutcima jer je stvarnost nažalost gora od svega što smo mogli očekivati. Svatko tko je prošao kroz Banovinu zna koliko je ona lijepa i bit će ponovo lijepa. To je poanta pjesme. Pjesma je nastala iz srca i zaista je bila inspirativna jer se i mi u Zagrebu još nismo oporavili od potresa. No, ništa me ne može toliko tresti koliko ja imam snage u sebi da tu emociju, vjeru i nadu u bolje sutra dijelim dalje”, rekao je Slavko Nedić.

Pozivu da zajednički snime pjesmu odazvali su se Dražen Žerić Žera, Marko Vukes, Zlatan Čehić Čeha,Toni Janković, Mladen Burnać i Vladimir Kočiš Zec, a aranžmanski je pjesmu upotpunio Dragomir Herendić Dragianni.

“I kroz lijepo i loše prolazimo zajedno. Nitko nije imun na tragediju koja se dogodila na Banovini i spremni smo pomoći na koji god način možemo. Tekst pjesme je jak i emotivan i uvijek ističem da mi je emocija u pjesmama najvažnija. Tako je i ovog puta i zato sam se odlučio priključiti snimanju. Optimimizam i nadu ne smijemo gubiti.”– poručio je Žera, frontman Crvene jabuke.

Pjesmu poslušajte na linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close