VijestiScena

Željko Krušlin novom pjesmom poručuje: “Gdje je meni pamet bila!”

Njegove pjesme godinama tiho i nenametljivo diraju dušu publike svih generacija.


Željko Krušlin uz pratnju svojih vjernih saveznika Latina desetljećima oduševljava emotivnim i iskrenim pjesmama. Njegove balade, ali i lepršave plesne skladbe, neizostavan su dio fonoteka radijskih i televizijskih kuća, kao i svih dobrih fešta.

Nakon što nas je razveselio posljednjom skladbom ‘Godinu za godinom’, nova pjesma Željka Krušlina i Latina Gdje je meni pamet bila u četvrtak je zaživjela u eteru.

Kao i bezbroj puta dosada, pjesma je proizašla iz Željkove kreativne radionice, dok su aranžman i produkcija djelo njegovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tomislava Modrića.

Konačno jedna vesela pjesma na hrvatskoj glazbenoj sceni, a Bogu sam zahvalan što ju je šapnuo meni. Bez obzira na situaciju koja vlada u mom okruženju, htio sam ljudima dati razlog da se opuste i radosno pjevaju. Gdje god sam je izvodio do sada, da li sam s gitarom ili s bendom, naišla je na pozitivne reakcije. Nadam se da ćemo ju još dugo pjevati zajedno. Priznajte, nema onog tko ne pomisli ponekad baš to –  “Gdje je meni pamet bila”, poručio je ovom prigodom Željko.

Uostalom, kako zvuči Gdje je meni pamet bila u izvedbi Željka Krušlina & Latina, poslušajte i sami!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivan Posavec

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close