Sport

Zdravko Mamić o budućnosti modrih

Zdravko Mamić o budućnosti modrih : “Za tri godine Dinamo će činiti 99 posto domaćih igrača”


Zdravko Mamić pozorno je gledao svaki trening Dinama, na kraju španjolske turneje kazao je:

“Najveće iznenađenje ovih priprema je Amer Gojak! Taj mladić me zaista oduševio, izvrstan je, izgleda sjajno na travnjaku, a tako je mlad. Djeluje moćno, odlično kontrolira igru” – komentirao je stariji Mamić izdanja momka koji je u Dinamo stigao iz Olimpika.

Mladi bosansko-hercegovački reprezentativac stvarno je ostavio jako dobar dojam, on jest svakako budućnost modrog veznog reda. Mnogi u Dinamovoj delegaciji slažu se da će buduća vezna linija Dinama u sastavu Ćorić – Gojak – Olmo biti jedna od najboljih otkako je Hrvatske. Uz dodatak da će na bokovima biti sjajni mladići Cekici i Fiolić. Naravno, trebat će proći još neko vrijeme da te dečke gledamo u tom sastavu, ali neće trebati baš tako dugo čekati.

 “Za otprilike tri godine Dinamo će činiti 99 posto domaćih igrača. To je buduća vizija kluba, to je realno i objektivno. Ovi mladi dečki koji su sada ovdje bit će temelj te buduće momčadi.” – zaključuje Mamić.

To što kaže izvršni predsjednik Dinama je izvjesno, jer u godinama nakon privatizacije najavljuje se smanjenje godišnjeg budžeta za pola, što će kazati da skupi strani igrači više neće dolaziti u Maksimir, već će se cijela priča temeljiti na domaćim dečkima. Kad su Modri u pitanju, tu nema zime, talenata na sve strane.


Foto i tekst: Jutarnji list

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close