Sport

Voriju “zapeli za oko” medijski napisi: Mi smo jedna momčad, ovdje nema rezervi!

Goluža uoči ogleda s Makedonijom: “Nema skrivanja, to je derbi nas Balkanaca. ”

“To je ono što je najvažnije, maksimalan broj bodova. S tim učinkom motivirani čekamo utakmicu u srijedu”, rekao je na press konferenciji kapetan Igor Vori, prokomentiravši dio novinarskih izvještaja o utakmici s Iranom:

“Zapelo mi je za oko da je nespretno bilo napisano kako su stariji igrači rezerve u ovoj ekipi. Ovdje nema rezervi, ovdje ima 16 reprezentativaca koji nose hrvatski dres i u svakom trenutku mi smo jedna momčad.”

O Makedoncima Vori kaže: “Na zadnja dva-tri turnira igraju odlično i ovo što su dosad pokazali na Svjetskom prvenstvu nije slučajno. Vidi se njihov rad u klubovima, imaju Lazarova koji je ekstra igrač, a izbornik im je Ivica Obrvan kojemu bi to bila jedna od najvećih pobjeda u karijeri.”

Filip Ivić odradio je protiv Irana cijelu utakmicu na golu upisavši 19 obrana: “Slažem se s Igorom, svaki igrač je važan i svatko tko dobije šansu mora ju iskoristiti pa makar to bilo pet minuta. S Makedoncima će biti teška utakmica, najteža u skupini, ali ne sumnjam u našu kvalitetu”, optimistično će Ivić.

 

 

Foto: gol.dnevnik.hr
Tekst: gol.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close