GlazbaVijesti

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli predstavit će pjesme s prvijenca na velikoj pozornici CMC 200 Slavonija festa

Vinko Ćemeraš svoju je glazbenu karijeru počeo graditi u bendovima Slučajan susret i Anarhiv, a glazbom se bavi u svim njezinim segmentima, od skladanja i pisanja, do aranžiranja i izvođenja.

Nakon ranijeg djelovanja u spomenutim sastavima, odlučio se fokusirati na autorstvo, a rezultat napornog rada i predanosti je okupljanje novog benda Talvi Tuuli, s kojim je 2020. godine počeo raditi na prvom studijskom albumu, a krajem iste godine je i objavljen.

Album „Na putu“ donosi 10 pjesama kao što su „Samo da si tu“, „Izgubiti neću dah“,„Dan po dan“ i „Dobro je“, a odlično je prihvaćen od publike i kritike. Na ovogodišnjoj dodijeli glazbenih nagrada Porin, album je nagrađen u kategoriji „Najbolji album rock glazbe“.

Album prvijenac publici su u lipnju uživo predstavili u zagrebačkoj Tvornici kulture, a nastavljaju ga promovirati singlovima kao što je aktualni „Izgubiti neću dah“. CMC 200 Slavonija fest vide kao priliku da pjesme s albuma predstave široj publici, stoga nas u Slavonskom Brodu očekuje još jedanfantastičan nastup.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Mare Milin

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close