ShowbizIzdvojeno

VIDEO Luka očaran Nadijom: “Nakon našeg razgovora krenula je kemija…”

U četvrtak navečer u showu ‘Brak na prvu’ održalo se vjenčanje u kojemu su mladenci Nadia i Luka odlučili šansu za brak dati potpunom strancu.


Eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita štefanek spojili su njegovateljicu Nadiu Amić, inače majku devetogodišnjeg sina, te poduzetnika i humanitarca Luku Budaka.

Njihove slične energije, aktivnosti i pogledi na svijet bili su presudni kada je stručni tim odlučio da su kompatibilni.

Nakon priprema za vjenčanje, stigao je i trenutak same ceremonije, a tada su Nadiju preplavile emocije pa su krenule i suze, no ubrzo se sabrala i bila je spremna upoznati Luku!

„Ostao je potpuno zatečen kad me vidio, zar nije tako, pa tko ne bio!“, kazala je Nadia nakon što je ugledala svog budućeg supruga, a on je bio vrlo zadovoljan onim što vidi.

„Susreli su nam se pogledi i nasmijali smo se i mislim da je to jedan pozitivan početak svega“, priznao je Luka, a njihovo je vjenčanje proteklo u opuštenom tonu i smijehu, za razliku od onog Nikoline i Adama.

Mislim da imamo sličan smisao za humor i mislim da ćemo se sigurno puno smijati“, kazao je mladoženja, ali pusa na vjenčanju nije pala jer je Nadia ipak vrlo oprezna i ne želi krenuti naglo u brak.

Malo se držim rezervirano jer ne znam tko je pa držim distancu dok ne prođe neko vrijeme da se bolje upoznamo“, priznala je mladenka. Na svadbi su mladenci imali priliku iskreno razgovarati i bolje se upoznati pa je tako Luka doznao da Nadia ima sina Leonarda, a ona je doznala da je Luka posvojen.

Nakon našeg razgovora krenula je kemija, a kako će dalje ići, vidjet ćemo…“ zaključio je Luka.

Kako će se dalje razvijati odnosi spojenih parova i čije vjenčanje slijedi – pratite i u idućem tjednu showa ‘Brak na prvu’ od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close