Scena

Vatra, Let3, Kawasaki 3P, Teška industrija i Atlantida nastupaju na jednom od najvećih moto susreta

Vatra, Let3, Kawasaki 3P, Teška industrija i Atlantida nastupaju na jednom od najvećih moto susreta u ovom dijelu Europe od 8. do 10. svibnja


Osim motora, glazba je ono što čini ove susrete posebnima, a ove godine u Slavonski Brod dolaze bendovi koji će uljepšati ovaj hepening. U dosadašnjih 11 godina na jednom od najvećih moto susreta u ovom dijelu Europe nastupilo je oko 50 najvažnijih izvođača, među kojima je i legendarni hard rock bend Uriah Heep. Ove godine sviraju Vatra, Let3, Kawasaki 3P, Teška industrija i Atlantida.

Trodnevno događanje odvijat će se na riječnoj plaži udaljenoj 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za zabavu i provod. Utrka ubrzanja, sastavni dio Mega bikers susreta, od 2011. vozi se službeno za Prvenstvo Hrvatske u disciplini moto-ubrzanje. Najposjećenija i najmasovnija utrka nije slučajno izabrana za prvo natjecanje sezone.


 

Tekst: tportal
Foto: screenshot YouTubeČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close