KarijeraIzdvojeno

Traži se najbolji radnik u Hrvatskoj! Nagrada je 100.000 kuna

DODJELA 13. STUDENOG

Na natječaj prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji


Dok su nagrade za najboljeg menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj učestale i već s popriličnom tradicijom, za izbor najboljeg radnika vjerojatno mnogi ne znaju.

Nagrada se dodjeljuje treću godinu zaredom, a u ovom koronakriza vremenu posebno je važna jer mnogi radnici privremeno nisu mogli raditi te su se morali prilagoditi ‘novom normalnom’ što je podrazumijevalo i rezanje plaća ili rad od kuće.

Najbolji radnik u Hrvatskoj ponijet će nagradu od čak 100.000 kuna u gotovini. Riječ je o projektu Mali svjetionik kojem je cilj nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge.

Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema.

‘Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene”, poručuju organizatori izbora.

Na natječaj prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji, a prijave su do 15. listopada na malisvjetionik.hr.

Posebna komisija će potom izbor svesti na Top10 kandidata, a javnost će glasati za najboljeg. Dodjela nagrada održat će se 13. studenoga u Zagrebu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close