Glazba

“Swampland Collective” objavio svoj prvi EP

“Swampland Collective” objavio je svoj prvi EP “Swampland Jams 2.0”.


Projekt je to kojeg su pokrenuli Marko Bagarić i Bojan Đurđević iz benda Garage in July. Sve je počelo kao jam session kod Bojana u šupi u Baranji u ožujku 2019.

Rezultat tog jam-a bila su tri instrumentala snimljena na mobitel. U tom obliku, pjesme su imale dvije gitare i bile su bez ostalih instrumenata. Kako su snimke imale dobar groove, palo im je na pamet poslati to prijateljima koji se bave muzikom te im predložiti da i oni nešto snime na tu već postojeću bazu.

Ta je avantura porodila svakojaka blues čudovišta i čini se kao zvučna kulisa jednog divljeg sna u kojem se hrabro kroči prema nepoznatom.

Na prvom EP-u ovog kolektiva nalaze se tri pjesme u kojima sudjeluju Martin Mandić, Milan Mijač, Marin Živković, Zvonka Obajdin te Damir Trkulja Šiljo.

.”Swampland Jams 2.0″ možete poslušati i preuzeti na YouTube kanalu benda te na njihovoj Bandcamp stranici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close