Glazba

“Swampland Collective” objavio svoj prvi EP

“Swampland Collective” objavio je svoj prvi EP “Swampland Jams 2.0”.


Projekt je to kojeg su pokrenuli Marko Bagarić i Bojan Đurđević iz benda Garage in July. Sve je počelo kao jam session kod Bojana u šupi u Baranji u ožujku 2019.

Rezultat tog jam-a bila su tri instrumentala snimljena na mobitel. U tom obliku, pjesme su imale dvije gitare i bile su bez ostalih instrumenata. Kako su snimke imale dobar groove, palo im je na pamet poslati to prijateljima koji se bave muzikom te im predložiti da i oni nešto snime na tu već postojeću bazu.

Ta je avantura porodila svakojaka blues čudovišta i čini se kao zvučna kulisa jednog divljeg sna u kojem se hrabro kroči prema nepoznatom.

Na prvom EP-u ovog kolektiva nalaze se tri pjesme u kojima sudjeluju Martin Mandić, Milan Mijač, Marin Živković, Zvonka Obajdin te Damir Trkulja Šiljo.

.”Swampland Jams 2.0″ možete poslušati i preuzeti na YouTube kanalu benda te na njihovoj Bandcamp stranici.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close