Ličko-senjska županijaSport

Svjetski prvak Rino Mašić na prijemu kod gradonačelnika Starčevića

Gradonačelnik Karlo Starčević u svom uredu ugostio je Rina Mašića, našeg Gospićanina koji je na Svjetskom prvenstvu u obaranju ruke u Bukureštu ostvario apsolutnu dominaciju i u juniorskoj konkurenciji uzeo zlato na lijevu i desnu ruku.


No, posebno impresivna činjenica jest da je Rino i u konkurenciji seniora osvojio srebro na desnu ruku. Takav slučaj se zaista rijetko viđa u svijetu arm wrestlinga uzevši u obzir da Rino ima tek 17 godina i da je još uvijek na samom početku obaračke karijere.

Uz Rina, prijemu je nazočila njegova obitelj- otac Sebastijan, majka Marijana i brat Ivor koji su mu iznad svega velika podrška, zatim predsjednik Hrvatskog saveza za obaranje ruke Aleksandar Jakovac, predsjednik Zajednice sportova Grada Gospića Nikola Starčević, predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije Milan Radošević, hrvatski reprezentativac u hrvanju Božo Starčević, zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i pročelnik- tajnik Slaven Stilinović.

Ovom prigodom gradonačelnik i suradnici čestitali su Rinu na ovom ogromnom uspjehu i zahvalili mu što ime svoga grada i svoje domovine na ovakav pozitivan način pronosi diljem svijeta. Isto tako, gradonačelnik je kazao kako uvijek može računati na podršku Grada Gospića.

Rino je zahvalio gradonačelniku na prijemu, kazavši pri tome kako mu ovakva podrška uistinu puno znači. Uz čestitku, gradonačelnik je Rinu uručio i poklon, a druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close