Ličko-senjska županijaZdravlje

Stožer: U Novalji nema oboljelih, volonteri izradili 2500 zaštitnih maski

Na internetskim stranicama Grada Novalje objavljeno je priopćenje sa sjednice Stožera civilne zaštite Grada Novalje vezano za epidemiju koronavirusa, koje prenosimo u cijelosti:


Dana 28. ožujka 2020.g. Stožer civilne zaštite Grada Novalje održao je svoju dnevnu sjednicu putem videokonferencije.

Svi nazočni članovi Stožera podnijeli su dnevno izvješće o situaciji iz područja njihove nadležnosti a vezano uz epidemiju koronavirusa.

Utvrđeno je da je na području Grada Novalje situacija nepromijenjena, odnosno stabilna te da i dalje nema zaraženih osoba.

Od jučer je uspostavljeno i izvješćivanje povjerenika civilne zaštite. Na području Grada Novalje određeno je 16 povjerenika koji dnevno nadziru svoja područja djelovanja. Dnevna izvješća se dostavljaju zamjeniku načelnika stožera CZ Novalje. Danas su svi povjerenici dostavili svoja izvješća, te nisu utvrđena kršenja protuepidemijskih mjera.

Stožer CZ Grada Novalje redovito zaprima zahtjeve za izdavanjem propusnica. Od jučerašnjeg izvještaja izdano je 5 novih propusnica.

Ovim putem Stožer CZ Grada Novalje želi izvijestiti javnost da su volonteri pod vodstvom i inicijativom Nevene Kralj do sada izradili oko 2500 zaštitnih maski te im se svima Stožer ovim putem srdačno zahvaljuje.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA NOVALJE
Gradonačelnik, Ante Dabo

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close