Sponzor nagrade FUL KULTURNO dodjeljuje 10.000 kuna pobjedniku natjecanja

Tena Brnad

Ful kulturno program nastao je pod okriljem stručnog magazina Brend kultura, podržanog od organizacije Superbrands Hrvatska, a prvi puta je održan na Interliberu 2017-e, a u sklopu kojeg je predstavljen natječaj FUL KULTURNO koji nagrađuje najbolje brendirani niskobudžetni događaj u kulturi, a odnosi se na promociju pisane riječi.


Cjelokupni je natječaj najavljen tijekom Interlibera na FUL KULTURNO punktu, i trajao je do 1. travnja 2018. godine. Nakon izglasavanja stručnog žirija, natječaj je iznjedrio 5 finalista.

Članice žirija su: Sanja Rocco, voditeljica studija Menadžment i produkcija u kulturi, POSLOVNO VELEUČILIŠTE ZAGREB; Romana Lekić, pomoćnica dekana Visoke škole za komunikacijski i turistički menadžment Edward Bernays, Sandra Pocrnić Mlakar, urednica i vlasnica izdavačke kuće Beletra, Alis Marić, blogerica i influenserica te Lea Brezar, CEO Dhar media/Superbrands Hrvatska i Slovenija.

Finalisti natječaja su:

  • Institut Andizet „Hepening Vilijun“
  • Institut Andizet „Topoteka Vilijun“
  • Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade, „Nisam ti rekla“, promocija knjige
  • Kultipraktik, „Nagrada Post Scriptum“
  • Planetopija, ciklus predavanja „Srijedom u Makronovi“

Iznos nagrade FUL KULTURNO od 10.000,00 kn će dodijeliti sponzor ovogodišnje dodjele Superbrands Hrvatska i članice žirija FUL KULTURNO na SUPERBRANDS GALA EVENTU koji će se održati 7. lipnja 2018., u dvorani LOUNGE Ivić u Sesvetama.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u