Scena

Sisački dizajner osmislio je plakat za koncert grupe Alice in Chains

Sisački grafički dizajner i gitarist benda Hari & The Fat Sons, Dino Medved, ostvario je veliko priznanje za svoj rad. Naime, članovi grupe Alice in Chains odabrali njegov koncertni plakat za predstojeće nastupe benda 7. i 8. kolovoza u legendarnom Ryman Auditoriumu u Nashvilleu.


“Stranica Talenthouse.com redovito priređuje natječaje na kojima može sudjelovati tko god to hoće. Uglavnom se radi o svjetski poznatim i priznatim klijentima do kojih bi netko jako teško došao regularnim putem. Veliki sam fan Alice in Chainsa i kada sam vidio ovaj natječaj jednostavno sam se morao prijaviti. Mislim da sam prve tri njihove kazete izlizao slušajući ih na walkmanu” rekao je Dinko.

Dinko navodi kako se u opisu natječaja tražilo da se prikaže jedinstveni glazbeni stil Alice in Chainsa povezan s povijesno znamenitim Ryman Auditoriumom, a stvaranju svoje litografije koja je odabrana kao najbolja pristupio je porpilično minuciozno: “Budući da je njihova muzika uvijek bila teška što s melodijama što s riffovima odlučio sam se za tmurnu i limitiranu paletu boja. Nacrtao sam auditorium kao da se odvojio i lebdi iznad zemlje te ispod i na njega stavio dosta detalja vezanih uz njihove pjesme, albume i instrumente kako bih povezao te dvije cjeline. Koliko je detalja vezanih uz same Alice in Chainse bih prepustio fanovima neka pronađu.

Nakon što je dobio email da je njegov rad odabran kao pobjednički sreći naravno nije bilo kraja.

Rad Dinka, kao i ostale prijavljene radove, možete pogledati na Talenthouse.com.


Tekst: muzika.hr

Foto: Talenthouse.com.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close