Glazba

Šima Jovanovac objavio spot za prekrasnu ljubavnu pjesmu “Ljubavi moja, pjevam za tebe”

AUREA FEST

Ljubavi moja, pjevam za tebe pjesma je koju je Šima Jovanovac premijerno predstavio na Aurea festu Zlatne žice Slavonije u Požegi proteklog vikenda, a gdje je na prigodnoj festivalskoj konferenciji otkriven i videospot.


Šima, legenda hrvatske tamburaške glazbe, velikim koncertom u Požegi proslavio je i velikih 55 godina karijere, 55 godina nevjerojatnog glazbenog puta, pregršt albuma i pjesama koje će trajno biti urezane u prošlost hrvatske glazbe. Svih tih godina konstantna je kvaliteta, ali i ono još važnije – neizmjerna ljubav prema tamburaškoj glazbi, svojem kraju, Slavoniji – Hrvatskoj.

Šima je ove godine dobio i nagradu na Aurea festu i to za najslavonskiji tekst s prošlogodišnjeg festivala, koju dodjeljuje HRT Radio Osijek. U pitanju je pjesma Šokadijo moja autora Branimira Jovanovca koju je uz Šimu pjevao i Darko Ergotić iz Slavonskih lola.

S pjesmom Ljubavi moja, pjevam za tebe još jednom pokazuje svoju nježnu stranu, emocije koje i trebaju biti sastavni dio svake pjesme. Jer kroz emocije je najbolje dočarati ono što se nalazi duboko u duši. Štefanija Soldan napisala je prekrasan tekst koji je uz Šimu uglazbio njegov nasljednik, sjajni producent Branimir Jovanovac kojemu se na aranžmanu pridružio i neponovljivi Krunoslav Dražić. Videospot potpisuje Tvornica snova.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Marko Šolić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close