Scena

SEFF gostovao u atriju KIC-a Gospić

Smaragdni ekološki filmski festival koji promiče ideje zaštite okoliša i održivog razvoja, prikazivanjem profesionalnih i amaterskih videa i filmova u svom je službenom dijelu, od 6. do 11. lipnja ove godine, obišao tridesetak mjesta u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, gdje su publici ruralnih i urbanih krajeva prikazani odabrani kratki ekološki filmovi.


Festival je okupio autore filmova te zaljubljenike u prirodu i okoliš iz cijelog svijeta, a na završnici ovog desetog izdanja SEFF-a, 11. lipnja u Hrvatskoj Kostajnici održane su završne projekcije i proglašeni su festivalski pobjednici. Festival se nastavlja gostovanjima po Lici i Dalmaciji, pa je tako festivalski tim sinoć posjetio Gospić odnosno gospićki KIC gdje je organizirano ljetno kino.

U atriju KIC-a prikazani su najbolji filmovi ovogodišnjeg festivala kao i neki drugi profesionalni i amaterski filmovi, a sve s ciljem edukacije i buđenja ekološke svijesti publike. Događanje je svojim dolaskom uveličala zamjenica gradonačelnika Gospića Kristina Prša.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close