Lokalna

SDP Ličko-senjske županije: Imamo predsjednika kakvog Hrvatska zaslužuje!

SDP Ličko-senjske županije nakon pobjede Zorana Milanovića i dolaskom na funkciju predsjednika Republike Hrvatske, poslao je priopćenje za medije koje objavljujemo u cijelosti.

Poštovani građani Ličko-senjske županije, poštovani članovi i simpatizeri SDP-a , dragi prijatelji 

Iza nas su izbori za predsjednika Republike Hrvatske u kojima je kao što Vam je poznato predsjednički kandidat SDP-a i partnerskih stranaka uvjerljivo pobijedio i tako postao peti predsjednik Republike Hrvatske od njezine neovisnosti.

Naši građani izlaskom na izbore poslali su poruku u kojem pravcu želi da se Republika Hrvatska u budućnosti razvija kao neovisna, suverena država, članica Europske unije.

Upravo ta snažna poruka usmjerava pravac u kojem Republika Hrvatska će ići u narednih pet godina, a to je otvorena, moderna, i progresivna država koja će se odlučno suprotstaviti korupciji, lažima, nepotizmu i klijentizmu koji izjedaju naše današnje društvo.

Zato zahvaljujemo svim građanima koji su se odazvali našem pozivu i izašli na izbore u značajnom broju i podrškom predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću omogućili pobjedu i prepoznali snagu, volju, autoritet i karakter čovjeka koji će u sljedećih  pet godina  braniti interese Republike Hrvatske i zagovarati prava čovjeka kao na unutarnjem  tako i na vanjskom političkom planu.

Uvjereni smo da će Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović svojim djelima opravdati ukazano povjerenje građana Republike Hrvatske, a samim tim i županije Ličko-senjske.

Imamo predsjednika kakvog Hrvatska zaslužuje – zaključuje u priopćenju koordinator stožera LSŽ Zorana Milanovića – Tomislav Zrinski.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook SDP Hrvatske

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close