Film i TV

Samo na RTL-u: Gledatelji biraju scenarij nove sezone “Krv nije voda”!

GLASAJTE

Kao što je ovog proljeća već najavljeno, nova sezona kultne serije “Krv nije voda” započela je sa snimanjem a produkcija je sad otišla i korak dalje – fanovi mogu birati koji će od ova dva scenarija biti snimljen!


Svi mogu glasati u anketi na Facebook stranici RTL-a između dva scenarija, prvi je naziva “Djevojka ganja karijeru influencerice”, a drugi “Kćerke u reality showu”.

Sadržaj scenarija možete pročitati u nastavku, a potom za njih glasati OVDJE!

1. SCENARIJ: Djevojka ganja karijeru influencerice

Studentica privatnog veleučilišta Lara atraktivna je djevojka od 23 godine, odrasta u dobrostojećoj obitelji, opsjednuta društvenim mrežama i održavanjem svih svojih profila. Čula je da mnogi ljudi žive od influensanja pa jeodlučila da je to posao koji će pokriti sve njezine potrebe, posao izmišljen za nju. Sve u njezinom životu vrti se oko idealne scenografije, savršene fotke, lajkova i komentara zbog čega ispaštaju svi njezini odnosi, a ponajviše odnos s dečkom Rokom. Kada su zajedno, Roko se dosađuje te sve češće odgađa susrete s Larom i druži se s Ivom, alternativnom djevojkom iz susjedstva, posve neaktivnom na društvenim mrežama. Lara je ljubomorna i zbunjena kako je to uopće moguće, želi skupiti još više lajkova i pratitelja i Roka učiniti ljubomornim zbog čega objavljuje sve izazovnije fotografije. U priču se uključuje i njezina obitelj do koje su došle informacije o aktivnostima, fotografijama i spornim statusima o obitelji, koje objavljuje njihova kći. Organiziraju intervenciju.

2. SCENARIJ: Kćerke u reality šou

Vlatka (19) i Dunja (21) sestre su koje silno žele postati slavne i put do uspjeha vide u reality šou. Sestre se prijavljuju na natječaj televizijske kuće unatoč protivljenju roditelja; majke Božidarke (48) i oca Zvonimira (51). Roditelji znaju da ne mogu stati na kraj ambicijama svojih kćeri, ali im se ideja ne sviđa. Vlatka i Dunja presretne su kad saznaju da su odabrane za ulazak u reality šou. Roditelji su zabrinuti, ali znaju da su nemoćni po pitanju odluka svojih kćeri. Već prateći prve epizode ostaju neugodno iznenađeni ponašanjem svojih kćeri. Vlatka je svadljiva, a Dunja koketa koja put do pobjede vidi u izazovnim krpicama. Među sestrama se budi antagonizam i suparništvo, a roditelji se suočavaju s negativnim komentarima rodbine, međusobnom favoriziranju kćeri te odlučuju igrati protiv njih i izbaciti ih iz šoa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close