Društvene mreže

Od sada je u Facebook Messenger aplikaciji moguće imati i SMS poruke

SMS za Messenger vratio se na Android platformu nakon neuspješnog testa iz 2012. i 2013. godine. Ovim potezom ne samo da je Facebook osigurao dominaciju u komunikacijskom smislu, već, što je za korisnike bitnije – osigurao značajnu dozu praktičnosti


Iako je plan bio prekinut, bilo je jasno da će se u jednom trenutku SMS ipak vratiti kao integrirano rješenje. Čitanje svih poruka (neovisno o tom stižu li s Messenger platforme ili SMS-om) na jednom mjestu svakako je zgodno, no sada je unutar Messengera za Android moguće i slati SMS poruke. Dok će one iz Messengera biti plave boje, SMS poruke će biti ljubičaste, čime ih je lako i razdvojiti.

‘SMS u Messengeru podržava uobičajeni tekst, slike, video i audio materijal, no i obogaćeni sadržaj poput naljepnica, emojija i podjelu lokacije korisnika’, piše Facebook. ‘Morat ćete ipak koristiti Messenger za slanje GIF materijala, novca te video i audio pozive’, napominje se – iako se i podrazumijeva s obzirom na ograničenja izumiruće SMS usluge.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close