VijestiTech

RTL.hr prepoznat kao jedan od top news portala iz regije – i vi možete glasati!

Prema neovisnom istraživanju, RTL.HR prepoznat je kao jedan od top news portala iz regije: Glasanje još uvijek traje, uključite se i vi!


Media Daily podržava neovisno i objektivno novinarstvo pa nije mala vijest da je RTL.HR ušao u najuži izbor od 30 najboljih regionalnih portala iz šest zemalja (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija).

Riječ je o drugom po redu izboru koji provode putem ankete na svojoj stranici, a koja traje do 30. studenoga pa svoj glas za RTL.HR možete i vi dati OVDJE!

Ovim izborom želimo podići razinu kvalitete i međusobnog komparativnog vrednovanja na tržištu regije i Europe te profesionalnih standarda. Izborom najboljih među najposjećenijim portalima dobiva se priznanje čitatelja i struke, objašnjavaju iz Media Dailyja, prvog specijaliziranog portala za medije na području Jugoistočne Europe.

Prošlogodišnji dobitnik njihova izbora bio je slovenski portal 24ur.com, a ovogodišnjeg pobjednika Media Daily proglasit će 10. prosinca točno u podne.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close