ShowbizSportIzdvojeno

Prvi tenisač svijeta otkrio kome se divi: “On je razumio važnost uma”

ĐOKOVIĆ O TESLI

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković putem Instagram livea razgovarao je sa svojim dugogodišnjim prijateljem Chervinom Jafariehom.


Bilo je niz zanimljivih tema kojima su se posvetili, a ovim putem Đoković je još jednom otkrio kojoj se osobi najviše divi.

Jedna od osoba kojoj se divim je Nikola Tesla. On je razumio važnost uma, vraćanje samom sebi te znao je pronaći način kako biti u savršenoj harmoniji. To je njemu pomoglo prilikom izuma, ideja. Mi samo prolongiramo neizbježno, moramo se suočiti s najvećom potragom u životu. Moramo biti najbolja moguća verzija sebe”, poručio je Đoković. Dodao je i kako a je tenis puno toga naučio u životu.

Za mene je teniski teren arena gdje sve izlazi na vidjelo. Izaziva me tisuću stvari i puno moram raditi kako bih došao do svoje idealne verzije. To me motivira i pokreće. Tenis je odlična platforma za mene da napredujem”, dodao je Novak, a prenosi net.hr.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close