Scena

Prljavo kazalište na zagrebačkoj Šalati 30.5.

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija.


Kada se bend nakon više desetljeća duge glazbene karijere veseli nekom prostoru na kojem nikada nije svirao, svi znamo kako se radi o iskrenim glazbenicima koji usprkos neupitnoj veličini ostaju na zemlji i njeguju snažnu vezu s obožavateljima i ambijentom.

Upravo će tako, po prvi puta u 37 godina postojanja benda, zagrebačka Šalata 30.05.2015. ugostiti jednu od najvećih regionalnih rock atrakcija – Prljavo kazalište.

Popularni će Prljavci koncertom na Šalati ujedno započeti i ‘Pantastic turneju’ kojom obilježavaju 25 godina od veličanstvenog koncerta na glavnom zagrebačkom Trgu.

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija, pa su tako samo na prethodna 3 koncerta u Zagrebu Prljavci nastupili pred više od dvjesto tisuća ljudi, a njihove pjesme još uvijek zauzimaju vrhove top ljestvica. Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma.

Ulaznice za ovu koncertnu poslasticu, Prljavo kazalište na zagrebačkoj Šalati 30.05.2015., dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna.


Tekst: metro-portal

Foto:”Prljavo kazalište (Jasenko Houra Mladen Bodalec)” by FrkaVlastito djelo postavljača. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close