ScenaKulturaIzdvojenoPromo

Priprema se treći “The Coklje fest” u Otočcu, poručuju: “Pokažimo zajedno koliko je Lika lijepa i bogata!”

10. SRPNJA

Nakon što je prvi po redu „The Coklje Fest“ privukao mnoštvo posjetitelja u Otočac, a drugi zbog koronavirusa održan virtualno, ove godine Festival se vraća na ulice Otočca.

Treći po redu “The coklje fest” održat će se 10. srpnja na glavnom gradskom trgu u Otočcu uz brojna kreativna iznenađenja. I ove godine cilj je okupiti brojne lokalne OPG-ove i kreativce, proizvođače suvenira i predmeta koji čuvaju tradiciju, predstaviti nove potencijale i talente, zabaviti se uz tamburice i gitare lokalnih bendova te dati jedni drugima bezuvjetnu podršku.

“The Coklje fest” nije samo manifestacija i festival suvenira, odnosno promidžba tradicije i baštine na podlozi priče o coklji, već pokret za osnaživanje i buđenje bogatog kreativnog i poduzetničkog potencijala Otočca, Gacke i Like.

Program, koji će uskoro biti predstavljen javnosti, marljivo se priprema, a kako doznajemo od organizatorica čeka nas mnoštvo zanimljivih događanja.

“Okupimo se i ove godine na 3. The coklje festu. Pokažimo zajedno koliko je Lika lijepa i bogata! Pokažimo da su naše najveće bogatstvo poduzetni, kreativni, sposobni, entuzijastični i hrabri ljudi! Osjećate li našu želju za boljim sutra, našu ideju o trudu, volji i stvaranju kao ključu o(p)stanka? Pridružite nam se! Podržite nas donacijom da uspijemo što kvalitetnije organizirati 3.The coklje fest 2021!”, poručuju organizatorice.

Ono čemu se svi raduju i ove godine jest natječaj za Najbećarac na koji se, ukoliko ste kreativni, možete prijaviti.

Manifestacija će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama te su svi izlagači i posjetitelji pozvani da ih se pridržavaju.

Više o “The Coklje festu” saznajte na Facebook stranici The Coklje a podržati ih možete i na platformi GoGetFunding.


 

Komentari

Komentara


Foto: KUBS Baštinica

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close