Scena

Predstavljen je Split Beach Festival 2015.

Na predstavljanju ovogodišnjeg Split Beach Festivala, organizatori su najavili pravi spektakl. Ovogodišnji festivalski sadržaj uključuje vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste te brojne dodatne sadržaje tijekom dva festivalska dana. Festival su podržale brojne javne osobe iz  grada Splita i Hrvatske poput glumice Ane Gruice, modne dizajnerice Anamarije Asanović, tv voditeljice Renate Sopek, splitskog vaterpolista Jere Kragića Marinića te mnogih drugih.

Osim poznatih i slavnih grad Split i Splitsko – dalmatinska županija, kao i uredi Turističke zajednice i ove godine podržavaju Split Beach Festival.

Potvrđeno je kako na festival dolazi DJ velikan Fedde Le Grand. Jedan od najutjecajnijih DJ-a današnjice, a prestižni DJ Mag već ga punih deset godina svrstava na zavidnu ljestvicu 30 najutjecajnijih DJ-a svijeta. Od početka svoje karijere osvojio je mnogobrojne nagrade i surađivao sa svjetskom glazbenom elitom poput Coldplaya, Madonne, Robbie Williamsa, Rihanne, Shakire, Mariah Carey i brojnih drugih. Noviji hitovi poput Long Way From Home, i Where We Belong te najnoviji single Don’t Give Up potvrdili su njegov zasluženi status DJ velikana koji je doslovce pokorio svijet. Tisuće i tisuće obožavatelja svjedoče njegovim spektakularnim nastupima na najvećim svjetskim pozornicama poput Ultre, Coachelle, Exit Festivala, Tomorrowlanda, Sensation-a i brojnih drugih.

Također je najavljen i nastup glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta u sklopu koje će nastupiti više od 40 umjetnika iz cijelog svijeta, a kao specijalni gosti nastupiti će Dimitri Vangelis & Wyman i mnogi drugi. La Fiestu čine najuspješniji  svjetski  Dj-evi , plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku  te specijalni efekti na sceni koji prate ovu skupinu.

Ovogodišnja ljetna pustolovina pod zvjezdanim nebom najljepše splitske plaže Bačvice očekuje nas 6 , 7. i 08. kolovoza. Ulaznice za festival od 10.3. se prodaju putem službene web stranice  Split Beach Festivala , na svim kioscima Tisak Media. Povlaštene karte po cijeni od 250 kuna za 3 dana festivala moći će se kupiti isključivo uz pre-registraciju od 27.2 – 09.3. na stranicama www.ticketshop.hr.


 

Izvor: 24 sata
Video: YouTube

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close