LifestyleScena

Ponuda dana: Predstava „Život je čudo“ Teatra Rugantino nasmijat će vas do suza

Najgledanija predstava opet je u Zagrebu i bit će pravo čudo ako vas ne nasmije. 

Predstava „Život je čudo“ govori o umijeću radovanja životu. Njezin junak, Splićanin Fabijan, kojeg je utjelovio Siniša Popović, samo je na prvi pogled sit svega. On je gladan, njegov apetit je neutaživ, on se želi i dalje radovati životu.

Glavni junak prisjeća se svog života – od bijega u El Shatt, preko dana socijalističke izgradnje pa sve do tranzicijske razgradnje. No, to su samo kulise pred kojima se zbrajaju svi njegovi emocionalni gubici. Našeg Fabijana slijedi obrazac zdravstvenog kartona – on je pravi magnet za dežgracije, berekinade i boleštine. Lakše je nabrojati zdravstvene tegobe koje su ga nekim čudom mimoišle, nego pošasti kojima nije uspio uteći.

No ima Fabijan svoju logiku i zna da je sva muka imala smisla. Jer, naši životi nisu ništa drugo nego zbroj pojedinačnih komedija. I kada nam je najteže, i kada mislimo da smo dosegnuli dno, trebamo malo pričekati i sudbina će nas već nekako obradovati nekom smiješnom zgodom koja će sve naše muke rastopiti kao čaša vode šumeću tabletu.

Da nije tako, život bi bio stvarno nepodnošljiv. A podnosimo ga, svi ga itekako podnosimo i ne bismo ga mijenjali ni za što na svijetu.

Predstavu „Život je čudo“ Teatra Rugantino pogledajte 26. studenog u 20 sati u KD Lisinski za samo 39 kn! Popust možete ostvariti na linku:

Predstava “Život je čudo” Teatra Rugantino, 26.11. u 20 sati, KD Lisinski za samo 39 kn!

Dođite i nasmijte se do suza!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close