Ličko-senjska županijaSport

Otvorene prijave za tradicionalnu utrku “Gacka Run”

Sportski Klub Otočac u suradnji s Gradom Otočcom i Zajednicom sportskih udruga Grada Otočca organizira i ove godine utrku Gacka Run.


Središnji događaj će se održati u subotu, 11. lipnja 2022 u 18h. Sudionici će se natjecati na stazama od 5 i 10 km, koje su od nedavno certificirane od strane Međunarodnog udruženja maratona i utrka na duge staze. Obje staze prate tok rijeke Gacke i prolaze kroz Luku, Prozor, Obilje i Vivoze, sa startom i ciljem u Gradskom parku u Otočcu.

Za sve natjecatelje bit će osigurana majica sa logotipom utrke, finišerska medalja, piće i obrok, a za dobru glazbu i atmosferu pobrinut će se DJ Danny Black.

Najbrže natjecatelje u apsolutnom poretku očekuju novčane nagrade u muškoj i ženskoj konkurenciji. Posebne nagrade dobit će i najbrži iz kategorija trkača iz Gacke doline, mladih do 19 godina, te starijih od 45 godina.

Također, podsjećamo da će se istog dana u 10h održati i dječje utrke. Od najmlađih uzrasta koji će se natjecati na utrkama na 100m i 200m preko utrke na 500m za mlađe osnovnoškolce do utrke starijih osnovnoškolaca na 1000m.

Sportski Klub Otočac poziva sve zainteresirane da im se pridruže na jednoj od utrka i provedu aktivan dan uz dobru zabavu i druženje!

Prijave kako za dječju tako i za glavnu utrku vrše se putem web stranice Stotinka.hr https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1611.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close