Ličko-senjska županija

Otočac: 55-godišnjak teško ozlijedio 67-godišnjaka

POLICIJSKO IZVJEŠĆE

U protekla 24 sata (19./20. svibnja 2020. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, dvije prometne nesreće i dva narušavanja javnog reda i mira.


Nepoznati je počinitelj početkom travnja 2020. godine iz nezaključanog osobnog automobila u Gospiću otuđio torbicu s novčanikom, novcem i osobnim dokumentima u vlasništvu 52-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Gospića.

Noću 18./19. svibnja 2020. godine, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u Sincu, vlasništvo pravnog subjekta sa sjedištem u Otočcu, iz koje je otuđio novac, cigarete i prehrambene artikle.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici PP Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“. Sumnjiči se da je 18. veljače 2020. godine oko 16,30 sati na području Otočca, fizički napao 67-godišnjaka iz Otočca na način da ga je prvo štapom, a potom rukama udarao u glavu, posljedica čega su kod 67-godišnjaka nastupile teške tjelesne ozlijede okvalificirane u KBC Rijeka. Zbog sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, 55-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Prometna nesreća s dvije lakše tjelesno ozlijeđene osobe dogodila se na području Gospića, a s materijalnom štetom na području Otočca.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučom u Gospiću, te vikom u Otočcu. Protiv počinitelja podneseni su optužni prijedlozi nadležnom sudu.


 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close