Scena

Osnovna pravila ponašanja na svirkama i koncertima koja mnogi ne poštuju

Odlazak na koncert omiljenog kantautora ili benda ponekad može biti potpuno upropašten. Iako ste za ulaznicu štedili prilično dugo, a bili ste presretni kad je konačno došao dan koncerta, drugi ljudi su vam svojim nepristojnim ponašanjem upropastili atmosferu koju ste tako dugo čekali.


Neprestano skandiranje omiljene pjesme tijekom cijelog koncerta, pretjerano alkoholiziranje pa čak i povrćanje na ‘flooru’ ili glasno prigovaranje kako je ovo najgori koncert na kojem ste ikad bili samo su neka od ponašanja koja nisu dobrodošla na koncertima i upropaštavaju atmosferu ljudima koji su platili svoju kartu i došli uživati u glazbenoj izvedbi. Zbog toga je najpoznatiji svjetski časopis za glazbu, Rolling Stone sastavio popis najnepristojnijih ponašanja na koncertima koje bi svatko trebao poštovati da svima bude ugodno i vrijedno novca koji su platili za svirku.

Pročitajte više na srednja.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close