Hrvatska

Održano nulto izdanje Bear Stonea – festivala psihodelične rock glazbe

Proteklog je vikenda (1. i 2. srpnja) u Donjem Primišlju kod Slunja s velikim uspjehom završilo dvodnevno okupljanje putnika i plemena u hrvatskoj divljini!

Naime, oko tisuću posjetitelja uživalo je dva dana u psihodeličnim, stoner, fuzz i doom rock zvukovima izvođača nultog izdanja Bear Stone Festivala uz setove elektroničkih DJ-eva s eksperimentalne strane spektra.

Brojni posjetitelji koji su svojim dolaskom ispunili ovogodišnji ograničeni kapacitet festivala uz izvođače te organizatore nisu skidali osmijeh s lica cijeli vikend. Magična lokacija uz samu rijeku Mrežnicu pokazala se kao pun pogodak za ovakvu vrstu događanja. Simbioza prirode i riffova nikada nije bila ljepša.

“Trebalo nam je nekoliko dana da sumiramo rijeku emocija ovogodišnjeg izdanja festivala!

S dubokim poštovanjem i zahvalnošću želimo vam reći hvala što ste zajedno s nama krenuli na ovo veliko glazbeno putovanje. Nismo mogli tražiti više s obzirom na zadatak razbijanja kalupa i uvođenja nečeg novog i svježeg u naš dio Svemira. Vibra, ljudi, glazbenici, DJ-evi i energija cijele lokacije izvukli su ono najbolje u nastupima bendova, kao i u VAMA. Bilo je uzbudljivo vidjeti mnoga sretna i nasmijana lica pomiješana s odličnom glazbom.

Posebna zahvala ide cijeloj ekipi koja je neumorno radila iza kulisa kako bi sve teklo glatko. Osobito tehnici i scenskoj ekipi za njihov predan rad.

Hvala vam na posjeti i vidimo se na Bear Stone Festivalu 2023!”, poručili su organizatori.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close