Kolumne

Muško – ženski odnosi: Muška sponzoruša – lijepimo se za njih kao žvakače za školsku klupu

Koje kriterije žene imaju kada traže partnera? Same to ne razumiju, naravno, no ne mogu se zapitati, što im se nalazi u glavi kada polude za lebdećim testosteronima u zraku, ne razmišljajući što bih moglo čekati u bližoj budućnosti.

Naime, ima žena koje nađu potpuno kompatibilnog partnera, da se ponekad pitamo ima li pravde na ovom svijetu, ali zato postoje žene koje se osjećaju kao Samaritanci pa onda nađu one koji ne znaju niti cipelu sami svezati. Bože pomozi.

Gledam jedan nedavni primjer, djevojka obrazovana, završava fakultet, radi kao honorarac dok ne diplomira, znači normalna pametna cura. Eh, dogodilo se ono za što sve mi lijepo govorimo: Nikadaaaa!!

Dakle, u redu zaljubila se, to je posve legitimno, no ponekad okolina vidi bolje nego ta osoba. E tu nastupa problem. Budući da je ona ne u sedmom, nego u 687. nebu ni Obama joj ne bi mogao reći da nešto ne štima s dotičnim. Znate onu situaciju kada ga još niste upoznali pa slušate samo priče kako je njima (nakon šest mjeseci) prekrasno, kako je on prekrasan, kako je radišan, kako ne može bez nje. Ma da, klimate vi kao puran i podržavate to jer eto, cura se zaljubila. A što ćete drugo reći, niste ga upoznale pa ne možete ni pljuvati po njemu.

A što kada ga upoznate? Onda bi joj valjda takvu fljosku zavalili jer nije normalna, a kako to reći? Još uvijek se borim s time kako joj reći da je mogla slobodno otići u neki zaselak, uzeti farmu, raditi na polju i musti krave. Nemam ništa protiv toga, ali cura nikada nije težila tome.

U redu, imate dečka od 20 i kusur godina, bliže tridesetoj, pa se onda dušebrižnici javljaju i pitaju pa dobro što se nisi oženio. Onda, kada je već u tim godinama očekujete neku spiku, kao ima više iskustva od vas jer vi ste ipak na početku dvadesetih, kada ono čorak! Čovjek dva i pol sata sjedi pokraj vas i jedino što je izrekao jest: Bo…. Jsm …..! Izgubljeni u prijevodu! Nepristojno je pitati opet kako se zove, ali brate daj malo to razgovjetnije, pa nisi iz balona ispao.

Dobro, već tu stvaram neku sliku, ali kažem si ajde dečko je malo sramežljiv, što pobija teoriju da muškarci nemaju osjećaj srama (e, tko to izmisli…..). Onda malo dublje gledate stvari, cura koju nisi mogao zaustaviti u pričanju, sada je kao dama s francuskog dvora, nit slike nit tona. Opet negiram da nešto nije u redu jer nisam narikača koja će odmah pomisliti na loše. Onda malo čujete priče sa strane i stvorite si sliku koja je savršeno istinita; našla je mušku sponzorušu.

U čemu je štos? Pametne djevojke uvijek padaju na neke spodobe (muški svaka vam čast, ali dajte priznajte da i kod vas ima izroda, kao i kod nas), koje na kraju moraju voditi kroz život, govoriti im što moraju raditi, najčešće ostanu kod kuće s dicom kuvajući. Oni pohode kladionice, birtije, vode kućni budžet samo zato jer su muškarci.

E sada ću reći, tolike diplome nam ne pomažu jer na kraju dana želimo krkana kojem moramo podvoravati jer nemamo dovoljno stresa u životu; onda smo mazohistice.

Cure, za Boga miloga, nađite si dečka koji je sličan vama, pustite one priče da se suprotnosti privlače. Pa ne morate si baš svaki put biti uteg, sličnosti se privlače, morate imati nešto zajedničko. I po mogućnosti, ne birajte dečka koji vam traži zajednički posao u fušu, u tom slučaju: Briši glavom bez obzira!


 

Tekst: Andrea Brkić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close