HOKEJ: MEDVJEDI dobili Soči 3-2

LIKACLUB

Niz od dva poraza završio je za hokejaše Medveščaka. Hrvatski predstavnik u KHL-upobijedio je Soči u Ledenoj dvorani 3-2 zlatnim golom u produžetku. I to samo dvije sekunde prije kraja.

Gosti iz olimpijskog grada poveli su u 16. minuti preko Peterssona, ali već u idućoj minuti radost navijačima u Domu sportova donio je Edwin Hedberg golom za 1-1.

U drugoj trećini “medvjedi” su poveli golom Jamesa Wrighta, ali niti ovaj put na odmor nitko nije otišao s vodstvom. Cory Emmerton izjednačio je za Soči pet minuta prije kraja druge trećine. Kako u trećoj nije bilo golova, utakmica je morala biti odlučena u produžetku.

Dvije sekunde prije kraja dodanog vremena Mark Popović zabio je za važnu pobjedu protiv sedmoplasirane momčadi Zapada. Ovim dvama bodovima Medveščak je došao na 55 bodova, ali i dalje je posljednji u konferenciji s dva boda manje od Slovana i Atlanta, baš kao i u diviziji Bobrov.

– Uh, ne sjećam se jesam li ikad u karijeri zabio gol u produžetku. U ove dvije godine u Medveščaku sigurno nisam – rekao je strijelac pobjedničkog gola.

Tekst: 24sata.hr

Foto: wikimedia.org

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u