Scena

Let3 predstavlja novi album

Let3 će 25. travnja predstaviti novi album i kompletno ga dvaput odsvirati uz pripadajući multimedijalni performans koji uključuje otkrivanje drugog spomenika


Riječka skupina Let3 spremna je za lansiranje novog ciklusa svog glazbeno-scenskog djelovanja, koji će premijerno biti predstavljen svečanim koncertom nakon otkrivanja drugog spomenika, u reprezentativnom prostoru zagrebačke Laube u subotu 25. travnja.

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let3 premijerno odsvirati sve pjesme s nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta ove godine. Dugo očekivani novi album Let3 ujedno najavljuje novim singlom ‘Prdni majko’. Album će biti odsviran dvaput. Ulaznice će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 13 dolara (90 kuna), a na dan koncerta po cijeni od 15,5 dolara (110 kuna).

Ulaznice će se moći kupiti u Dallas Musicu (Zagreb, Rijeka), Dirty Old Shopu (Zagreb) i putem web stranice Eventima.


 

Tekst: tportal
Foto:od B. Erdoedy (B. Erdoedy) [GFDL ili CC-BY-SA-3.0], putem Zajedničkog poslužiteljaČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close