Hrvatska

Kumovi s novim singlom “Život si moj” stižu na pozornicu CMC festivala

Nakon serije uspješnih singlova kojima su potvrdili status jednog od najpopularnijih zabavnih bendova, Kumovi predstavljaju prvi duet nove postave grupe – “Život si moj”, s kojim stižu na 13. CMC festival.


I ovog puta Kumovi su upotrijebili isprobani autorski recept pa tako iza glazbe i teksta stoji popularni glazbenik Ivan Zak, dok aranžman supotpisuje Domagoj Perišić. Recept je svakako pogodak jer su prošlim singlovima dosegli višemilijunske preglede te ne sumnjamo kako će se ova uspješna suradnja i dalje nastaviti. Videospot je sniman u IZ Videos produkciji te predstavlja Kumove u njihovom najdražem izdanju – na pozornici, koju su za ovu potrebu upriličili u Alfa Film studiju u Zagrebu.

Pjesma ‘Život si moj’ prvi je duet nove postave Kumova, a najavljujemo da će ih biti još. Publika je odlično prihvatila pjesmu, te je ista izabrana i za CMC festival u Vodicama. To nam je iznimno drago jer se time samo potvrđuje da je suradnja Ivana Zaka i Kumova zaista dobitna kombinacija.” – navode Kumovi.

Prilika za live izvedbu novog singla Kumovima stiže vrlo brzo jer će nastupiti u revijalnom dijelu 13. CMC festivala 12. lipnja u Vodicama. Velika festivalska pozornica ugostit će brojna sjajna glazbena imena pa nije ni upitno da će se Kumovi jako dobro uklopiti u društvo te svojim novim hitom oduševiti prisutnu publiku i gledatelje pred malim ekranima, s obzirom da će CMC televizija subotnji program prenositi izravno u program.

Kumovi su se široj javnosti predstavili 2011. godine pjesmama “Najbolje tek dolazi” i “Da mi život da”, a tijekom godina izbacili su mnoštvo hitova među kojima su “Isti je grad”, “Vina, rakije”, “Ja sam uvijek loše birao”, “Čini mi se brate” s Letećim odredom i Željkom Bebekom te “Još te čekam” s Lidijom Bačić. Njihov drugi studijski album “Isti je grad” svjetlo dana ugledao je 2019. godine te dokazao renome koji su Kumovi stekli s uspješnim prvijencem “Najbolje tek dolazi” iz 2012. godine.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close