DogađanjaVijesti

Kraj ljubavi za Sandija Cenova!

Ljubav je zaista gotova kada nema istine, već živimo život pod maskama i glumimo osjećaje kojih nema.


Kada ovakve riječi stižu od glazbenika koji je u dugoj i bogatoj karijeri, priznat i prepoznat po nekim od najljepših ljubavnih stihova, prvo pitanje se nameće o njegovom ljubavnom statusu.

Na žalost brojnih pripadnica ljepšeg spola, Sandi Cenov, nikada nije bio sretniji, zadovoljniji, ali i kreativniji.

Za razliku od prijašnjih uspješnica, ovoga puta novom je pjesmom, progovorio o sasvim drugačijoj temi, netipičnoj za njega, kraju ljubavi.

Kad sve zbrojimo novi je autorski adut za jesenske dane, ali i kako sam Sandi priznaje, za sanjarenje. Pjesma je nastala kao njegova želja, za ne toliko komercijalnom baladom, kakve i sam voli privatno slušati.

Koja je bolja tema za baladu nego kraj jedne ljubavi, a ovdje se radi o ljubavi koja se lagano gasi. Smatram kako smo svi bili tijekom života ponekad svjedoci toga, da se nešto samo od sebe ugasilo. Nitko nije kriv, ali to je tako. Vjerujem kako će se ljudi pronaći u pjesmi, te da će ona probuditi emocije.

Svaki svoj ljubavni odnos u životu, jako sam intenzivno proživljavao, toliko je emocija skupljenih negdje u meni, od svega toga što se zbivalo u mojoj prošlosti. Još uvijek se mogu sjetiti svakog i najsitnijeg detalja iz mojih ljubavnih priča, a vođen time, jednostavno nastane onda pjesma s kojom sam sretan i zadovoljan, kazao je ovom prigodom Sandi.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close