Glazba

Kasovci predstavili spot nastao u izolaciji i poručili: Ostani doma za bolje sutra!

POZITIVNA PORUKA

Kas doista vjeruje u bolje sutra, pogotovo u ovo razdoblje borbe s koronavirusom.


Naime, ovaj je osječki sastav pozitivnu poruku iz pjesme Bolje sutra odlučio u ovim teškim trenucima prenijeti svojoj publici te su, poštujući sva pravila ponašanja koja su trenutačno na snazi, snimili videospot. Svakog je člana benda poštujući upute o udaljenosti snimio Ivan Majić prema uputama redatelja Marka Zeljkovića Zelje koji nije napuštao svoj dom u kojem je odradio i montažu.

Pjesma je nastala prije nekoliko godina, a njezina uvijek aktualna poruka u ovim vremenima dobila je i dodatnu snagu: “Ajde daj mi snage za nova jutra / Vrati mi vjeru u bolje sutra…

Autorica stihova Uršula Tolj kaže: “Uvijek sam optimistična i doista vjerujem u bolje sutra pa tako i sad. Vjerujem da ćemo iz ove situacije izvući najbolje, puno naučiti te se jednog dana ponovno grliti i ljubiti sa svojim voljenima. Kad su mi Kasovci rekli da je sad vrijeme za pjesmu oduševila sam se jer je doista tako. Treba nam vjera u bolje sutra, treba nam pozitivna pjesma. Kad sam taj tekst slala frontmenu Kasa, Dinku Glavašu, nisam ni slutila kakva ju sudbina čeka.”

Pjevač i autor glazbe, Dinko, nastavlja: “Nekako mi je od nekoliko tekstova koje je Uršula poslala ovaj prvi zapeo za oko i glazba je jednostavno potekla. A sad mi je jasno zašto do sada nije bio došao red da snimimo spot za tu pjesmu. Sada je pravi trenutak i vjerujem da će ljudima puno značiti pjesma u ovim vremenima.”

Kasovci poručuju #ostanidomazaboljesutra i vjerujemo da ćete se svi složiti i zapjevati s njima!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close