VijestiGrad ZagrebKultura

Jesus Christ Superstar rasprodan u Off ciklusu!

Kako najaviti djelo za koje se već gotovo 50 godina traži karta više, koje izaziva veliku pozornost medija i nevjerojatan interes publike? Kako najaviti ostvarenje koje sadrži sve: i vječnu temu i uzbudljive izvedbe i snažne stihove i puno dobre glazbe?


U ciklusu u kojemu predstavljamo koncerte “nekima fora, drugima neobične, svakako zanimljive i garantirano drugačije”, Zagrebačka filharmonija nastavlja uspješni niz izvedbi te u suradnji s Gradskim kazalištem Komedija priprema veliki glazbeni spektakl!

Isključite zato probleme i uključite glazbu – jer u petak 2.3. u 19:30 sati u dvorani Lisinski dočekujemo koncertnu izvedbu kultnoga ostvarenja Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera – rock operu Jesus Christ Superstar!

“Globalni fenomen” i “uzbudljivi miks glazbenih stilova” – samo su neki od superlativa koji se vežu uz ovo “bezvremensko ostvarenje”. Jesus Christ Superstar rušio je rekorde i gledanosti i prodaje na blagajnama i top ljestvica slušanosti, no ono što je najbitnije, kroz sve te godine, ni glazba ni stihovi nisu izgubili na ekspresiji i svježini, a djelo je s pravom zauzelo jedinstveno mjesto u povijesti mjuzikla i glazbenog kazališta.

I bez obzira je li riječ o newyorškome Broadwayu ili londonskome West Endu, uvijek je dočekivano s golemim nestrpljenjem – pa tako i u Zagrebu, još od 2000.-tih kada je zadnji put postavljeno na našoj sceni. A o iznimnom interesu zagrebačke publike najbolje govori činjenica da je za ovaj koncertni spektakl dvorana rasprodana već tjednima unaprijed.

Zagrebačka koncertna izvedba u Off ciklusu ugošćuje poznate vokalne prvake Gradskog kazališta Komedija: u glavnim ulogama Đanija Stipaničeva kao Isusa, Ervina Baučića kao Judu te Renatu Sabljak kao Mariju Magdalenu. Združenim ansamblima Zagrebačke filharmonije i Kazališta Komedija ravnat će maestro Dinko Appelt, a kao poseban gost u ulozi kralja Heroda nastupa Jacques Houdek.

Petak 2.3. u Off ciklusu bit će prava prilika za ponovni susret s ovom globalnom glazbenom uspješnicom.

I stoga: Dobro došli u svijet Off ciklusa!

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close