Scena

JACQUES HOUDEK novi singl “Nov čovjek”

Balada ‘Nov čovjek’, za koju tekst i glazbu potpisuje sjajna Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica ovih prostora, a produkciju višestruki dobitnik Porina Predrag Martinjak – Peggy, peti je Jacquesov singl s albuma ‘Meni za ljubav’ kojim najavljuje ponovni pohod na vrhove glazbenih top ljestvica.

Pogledajte spot za pjesmu “Nov čovjek”

Jacques Houdek, jedan od naših najvećih vokalnih autoriteta, nakon poduže medijske pauze koju je objavio još 2012. odmah po izlasku svog aktualnog albuma ‘Meni za ljubav’, proteklih tjedana svojim projektima ne prestaje ugodno iznenađivati svoju vjernu publiku koja već 15 godina prati njegov umjetnički put. Svake subote Houdek milijunsko gledateljstvo oduševljava svojim mentorskim vještinama u HRT-ovu medijskom spektaklu desetljeća “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, a mediji su ga već, sukladno dosadašnjoj statistici odabira sjajnih kandidata, proglasili omiljenim mentorom ovoga showa. U jeku priprema za valentinovske koncerte u zagrebačkom SAX-u (13.2.), u Zadru (14.2.) te Križevcima (15.2.), popularni Jacques objavljuje videospot za novi singl, peti s aktualnog albuma, nakon megahitova kao što su ‘Stotinama godina’ i ‘Srećom imam tebe’. Režiju spota potpisuje Mario Šulina (Produkcija Nova) s kojim je Jacques već uspješno surađivao na videospotu za izvrsnu obradu starogradskog bisera ‘Ne vrijedi plakati’.

Vrhunski pjevač, nadimka ‘The Voice’, iznimno je sretan i zadovoljan novim videospotom i umjetničkim kadrovima koji su zabilježeni u bajkovitom okruženju dvorca Schönbrunn u Beču, a pjesma ‘Nov čovjek’, kako kaže, jedna mu je od najdražih koje je za njega napisala dugogodišnja mu draga suradnica Aleksandra Milutinović. Pjesma će se, osim na vrhovima top ljestvica i u srcima Jacquesove publike, zasigurno naći i na repertoaru dugoočekivanog koncerta u Lisinskom koji će se održati baš na Jacquesov rođendan, 14. travnja!

‘Pusti me da ti iz srca odem
Pa da se vratim kao nov čovjek…
Ne daj da tuga korak mi mjeri… pred put!’

Tekst: crorec.hr

Foto: vecernji.hr


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close