Grad ZagrebScenaKultura

Humanitarna predstava “Vlaška posla”

Grad Zagrebu suradnji s Hit kazalištem organizira dobrotvornu kazališnu predstavu pod nazivom “Vlaška posla”, koja će se održati 4. ožujka 2016.g. (petak) u 20:00 sati u kazalištu „Kerempuh“, Ilica 31 u Zagrebu.


Hit komedija “Vlaška posla” autora Matka Elezovića i redatelja Filipa Povrženića govori o uvijek aktualnom problemu ostavštine koji je posvađao do tada složne članove obitelji. Uigrana glumačka ekipa donosi suvremenu komediju kroz koju se autor ruga ljudskoj pohlepi te provlači kritiku društva i vremena u kojoj se nalazimo. U predstavi glume Jadranka Elezović, Matea Elezović i Ana Gruica.

Sav prihod od prodaje ulaznica, koje su u prodaji na blagajni Kazališta “Kerempuh” po cijeni od 70 kn, donirat će se u svrhu opremanja Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama “Goljak”.

Dođite i podržite ovu hvale vrijednu akciju!


 

Foto: scenavidra.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close