HTZ osvojio još jednu nagradu za spot o Hrvatskoj

Tena Brnad

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) osvojila je u petak nagradu za najbolji promotivni video u konkurenciji 58 uradaka iz jedanaest zemalja na međunarodnom turističkom sajmu Fitur u Madridu, javlja 24sata


Video uradak “Croatia Full Of Life” predstavljen je u na španjolskom tržištu pod nazivom “Los Embajadores del Turismo Croata” (Veleposlanici hrvatskog turizma). U njemu o Hrvatskoj govore nogometaši Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren i Mateo Kovačić, tenisač Marin Čilić, košarkaš Dario Šarić, pijanist Maksim Mrvica i glazbenici 2Cellos.

Nagradu “Grand Prix Fitur” primila je Viviana Vukelić, direktorica HTZ-ovog ureda u Italiji od kuda se pokriva i Španjolska. Feria Internacional de Turismo (Fitur) prvi je put ove godine organizirao dodjelu te nagrade. Nagrade su dodjeljivane i u drugim kategorijama gdje su video uradci “We Love Zagreb” Turističke zajednice grada Zagreba te “Dubrovnik Riviera” Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije ušle u uži izbor u kategorijama za grad i regiju, izvijestio je HTZ.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u