Showbiz

Grupa Vigor rasprodala koncerte u Australiji i posvojila koalu

Nakon dvije godine grupa Vigor vratila se svojoj vjernoj publici u Australiji. Ovog puta posjetili su Melbourne i Sydney, a koncerti su im bili rasprodani danima unaprijed.


“Ne može se opisati riječima ta količina dobre vibre i pozitivne energije i način na koji su nas dočekali. Ako vas publika voli i poštuje, onda vi tu ljubav njima kroz pjesme i koncerte vraćate nazad”, ispričao je frontmen benda Mario Roth.

Posebno ga je razveselilo što je na nastupima bilo puno mlade publike. “To je nešto što nas gura naprijed, puni entuzijazmom i željom da im se kroz pjesmu još više približimo”, kaže.

U Australiji su članovi našeg poznatog benda proveli deset dana pa su imali vremena obići dio te čudesne zemlje na kraju svijeta.

Imam dragu rodbinu u Sydneyu i odlučili smo jedan dan sjesti u auto i posjetiti unutrašnjost Australije. Dobili smo vrlo jasnu i šokantnu sliku posljedica strašnih požara koji su pogodili tu zemlju. Prizori su uistinu bili grozni i poražavajući za nas kao društvo. Čovjek koji je spreman drugom čovjeku nanijeti zlo, spreman je to isto činiti i prirodi. Mi nismo gospodari ovog planeta. Mi smo ipak samo njegovi gosti”, kaže Mario.

Australija je čudesna u svojim biljnim i životinjskim različitostima. Kilometrima dugačke rajske plaže i tirkizno plave obale ostavile su Marija bez riječi. “Samo zanijemite pred tim ljepotama i uživate u simfonijama prirode. Kako je lijepa na obali, Australija je lijepa i u unutrašnjosti.”

Kad su nastupali u Australiji 2018. godine pjevač je plivao s delfinima , a ovoga puta je posjetio prihvatilište za koale koje su najviše stradale u požarima. Tom prigodom, dečki iz benda su ‘posvojili’ i ovu slatku životinju doniravši sredstva za jednogodišnju prehranu i skrb pa su time dobili pravo da mu dodijele i ime. Nisu dugo dvojili; dvogodišnju koalu nazvali su Vigor.

“To su veličanstvene životinje”, kaže Roth, kojem putovanja donose duhovnu regeneraciju, potpuno resetiranje.

Nije bogat onaj koji puno ima nego onaj koji puno zna. A da bi čovjek znao, mora putovati i upoznavati svijet oko sebe. Upoznavati ljude, kulture, običaje, boje, mirise, naučiti uvažavati i poštovati različitosti. Na taj način se šire horizonti, učite i rastete. To je neprocjenjivo”, zaključuje ovaj popularan Osječanin.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close