Scena

Grad Novalja zapošljava devet žena u sklopu Projekta „ZAŽELI”

Gradonačelnik Grada Novalje raspisao je Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme, za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena” „Zaželimo, možemo!”


“Želimo-možemo” program je zapošljavanja žena s naglaskom na starije od 50 godina koje će pružati potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima te osiguranje materijalnih uvjeta za provedbu aktivnosti pri pružanju potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Broj traženih radnica je 9 osoba, a predviđeno trajanje radnog odnosa iznosi 24 mjeseca.

Poslovi će se obavljati na području Grada Novalje, a obuhvaćat će pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, u održavanju čistoće stambenog prostora/domova korisnika, pri oblačenju, svlačenju i održavanju osobne higijene korisnika, u socijalnoj integraciji, posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, namirnica, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo te poslove pratnje i pomoći u raznim društvenim aktivnostima.

Uz prijavu na Oglas kandidati su dužni priložiti zamolbu za posao, životopis (uz obveznu naznaku kontakt broja), presliku osobne iskaznice, presliku dokaza o završenoj školi, potvrdu izdanu od HZZ kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciju nezaposlenih osoba (datum izdavanja potvrde nakon datuma objave Oglasa), vlastoručno ispunjen i potpisan Obrazac 1. (može se preuzeti na stranicama Grada Novalje ili osobno u Gradu Novalji, Trg dr. Franje Tuđmana 1) te obrazac Izjave o pristanku na osposobljavanje.

Više o natječaju na internetskoj stranici Grada Novalje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close