Ličko-senjska županija

GOSPIĆ Žena (33) krivotvorila papire pa prodala tuđi automobil!

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela


Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom iz Zagreba zbog osnova sumnje da je počinila kaznena djela krivotvorenje isprave i ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Sumnjiči se da je 12. srpnja 2019. godine u Gospiću bez znanja i odobrenja 44-godišnje vlasnice sačinila ugovor o kupoprodaji motornog vozila i potpisala vlasnicu, a zatim je tim krivotvorenim ugovorom dovela u zabludu djelatnike jedne ustanove gdje je to vozilo prepisala na 45-godišnjakinju iz Perušića.

Protiv nje će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave.

On se sumnjiči se da je na neregistrirano priključno vozilo stavio nepripadajuću registarsku pločicu, koju je koristio na navedenom vozilu u prometu.

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu 3./4. ožujka 2020. godine u Otočcu, nepoznati počinitelj oštetio je kvaku na ulaznim vratima stana u vlasništvu 74-godišnjakinje.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club / Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close