Scena

Fotografski natječaj – Grad je živ!

Povodom Dana povijesti umjetnosti u Rijeci, koji će se održati 27.ožujka 2015, objavljen je fotografski natječaj za sve studente RH na temu „Grad je ŽIV!“

Tražimo fotografije koje bilježe tragove svakodnevnih ljudskih aktivnosti u urbanoj sredini očima studenta. U fokusu nisu ljudi, već predmeti koji dokazuju njihovu prisutnost, remete zadane konture grada i oživljavaju njegov prostor svojim nekonvencionalnim karakterom. Svojom fotografijom pokaži da i razbijeni obrasci mogu biti jednako zanimljivi!

Natječaj završava 1. ožujka, a 27. ožujka otvorit će se izložba u prostoru Filozofskog fakulteta u Rijeci. Autor najbolje fotografije osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 1,000 kn. Za više informacija pogledajte tekst natječaja na stranici Kluba: http://artefact.com.hr/fotografski-natjecaj-grad-je-ziv/.

Dan povijesti umjetnosti organizira se u suradnji studenata povijesti umjetnosti, Društva povjesničara umjetnosti Rijeke, Odsjeka za povijest umjetnosti, Centra za ikonografske studije i Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, a uz financijsku podršku Grada Rijeke i Studentskog kulturnog centra.


 

Foto i tekst : Artefact

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close