Tech

Facebook ima novu opciju za Messenger

Facebook dodaje nove opcije na Messenger. Nakon što su spominjali mogućnost dodavanja igrica na uslugu za razmjenjivanje poruka, sad su shvatili da bi korisnicima bilo od pomoći kad bi znali dodatne informacije o ljudima s kojima se dopisuju.


Tako su zasad samo u SAD-u, Velikoj Britaniji, Indiji i Francuskoj korisnicima ponudili dodatne informacije o ljudima s kojima se prvi put dopisuju. Informacije uključuju sve javne informacije koje osoba dijeli na svom profilu, ali ovaj put dostupne direktno u Messengeru, bez da korisnik mora posjetiti profil osobe na Facebooku. Jednako tako možete otkriti na koji ste način povezani s osobom.

Dostupno i za prijatelje s kojima se nikad niste dopisivali

Potpredsjednik Facebookova Messaginga kazao je kako je ova opcija zapravo slična broju pozivatelja, samo što je prilagođena usluzi dopisivanja.

Osim Facebooku potpunih neznanaca, ova je opcija dostupna i za ljude koji vam se već nalaze na listi prijatelja, ali s kojima nikad niste razmijenili niti jednu poruku. Svojevrstan je to Facebookov način da vam osvježi pamćenje o ljudima, koji vas okružuju u virtualnom svijetu.

Kako bilo, Facebook će i tu držati distancu što se podataka tiče i neće zadirati u privatnost osobe koja vam piše. Osim javno dostupnih informacija na Facebooku, ipak ćete se morati osloniti i na vlastitu memoriju, ukoliko se u prvi mah ne možete sjetiti tko je osoba koja vam piše.


Tekst: telegram.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close