SportLifestyleScena

Druga Izložba Foto Kluba Gospić

Prošlog petka u večernjim satima u prostorijama Kulturno informativnog centra Gospić održana  izložba fotografija  „Foto kluba Gospić“.  Franjo Starčević  u suradnji s Nikicom Jelićem osnovao je foto klub 2013. godine. Djeluje aktivno već godinu dana i prikuplja sve zaljubljenike u fotografiju, orijentiran je prema međusobnom učenju, zajedničkoj suradnji, izletima i izložbama.  Ovo je druga samostalna izložba foto kluba.

Na izložbi je sudjelovalo osam autora: Franjo Starčević, Petra Pšeničnik, Andrija Brkljačić, Matea Žarković, Ivana Dasović, Nick-Nikola Mraović, Jelena Butković i Nita Ratković.

Na početku same izložbe predsjednik kluba se obratio posjetiteljima, te se zahvalio svima koji su se odazvali i uveličali ovu kulturnu manifestaciju.

Okupljeni su razgledavali izložene fotografije i međusobno ih komentirali. Pozitivnih kritika nije nedostajalo. Emocije koje pršte iz svake  pomno birane fotografije uvelike su pridonjele izvrsnoj atmosferi na izložbi.

Ukoliko niste bili na izložbi, a htjeli biste je pogledati, možete doći u prostorije  Kulturno informativnog centra (KIC), fotografije su tamo su izložene do daljnjega.

Čestitke ponosnom predsjedniku foto kluba kao i svim autorima, nestrpljivo očekujemo sljedeću izložbu, koju ćemo naravno opet popratiti.

Donosimo nekoliko fotografija.

DSC_3155

DSC_3152

DSC_3128

DSC_3132

Tekst napisala: UL/Mia Stilinović

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close