Ličko-senjska županijaZdravlje

Dragovoljci Brinja pokrenuli humanitarnu akciju za teško oboljelog suborca

OLAKŠAJMO IVANU ŽIVOT

U tijeku je prikupljanje donacija od strane Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata – ogranak Brinje za gospodina Ivana Borića – Perka.


Ivan je bio dragovoljac Domovinskog rata, marljiv i vrijedan, obiteljski čovjek omiljen u društvu, lovac trenutno u velikim zdravstvenim problemima. Dugi niz godina tri puta tjedno odlazi na dijalizu u bolnicu u Ogulin, a od prošle godine uslijed napredovanja bolesti amputirana mu je lijeva noga, dok prognoze za desnu nogu nisu dobre. Kako stanuje na katu u zgradi kretanje mu je vrlo otežano i iziskuje velike napore obitelji, prijatelja i rodbine – dobrih ljudi koji mu pomažu svakodnevno.

Svakodnevicu bi mu uvelike olakšala ugradnja podizne rampe/lifta u zgradi u kojoj stanuje, a na taj način bio bi manje ovisan o pomoći drugih, radi čega se donacije i prikupljaju. Kroz dugi niz godina bolest je fizički, emocionalno i financijski iscrpila kako njega, tako i obitelj koja je svakodnevno uz njega.

Donacije se mogu dati izravno članovima Udruge putem isplatnice ili uplatom na IBAN broj računa:4724020061500083715 otvoren kod ERSTE banke na ime gospodina Ivana Borića.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close