Scena

DOBITNICI ulaznica za Winter Music Conference u Zagrebu su…

U igri koju smo proveli putem naše Facebook stranice, ulaznice za nadolazeći Winter Music Conference dobili su:

1. Jelena Svrdlin

2. Goran Belko

3. Petra Milinković

S kim će se zabaviti Jelena, Petra i Goran?


Nastićevo ime odzvanja umom svakog iskusnog clubbera. Marko, čini se, ima jednu od onih godina kada ti sve u kreativnom zanosu ide od ruke. Na lageru već čeka desetak novih izdanja, zanimljive suradnje i pokretanje etikete ekskluzivno rezervirane samo za najbolje vinilke naziva Sake & Vinyl Only.

Marko može s ponosom baciti oko preko ramena i u mjesece koje ostavio za sobom. Na Innocent Music Limited vinyl only etiketi izdao je release koji prikazuje kako su njegove producentske vještine evoluirale od početaka do kompleksnijeg i profinjenijeg zvuka danas, Love Dancing EP našao se u top desetki singlova mjeseca njemačkog Faze Maga i Anja Schneider ga je uključila u svoj BBC One mix, a remix na Decoded Mini je postao jedno od njihovih najcijenjenijih izdanja.

Domaćin je u subotu, 20.02. zagrebački Hypo Centar, a glavni gosti Jay Lumen i Marko Nastić. Za pultom su još Borg iz BiH, te naš Pillsman. 

Još stignete kupiti ulaznice na linku ovdje WMC Croatia.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close