Tech

Chrome je postao brži!

Chrome, najpopularniji preglednik na svijetu ne bi bio tu gdje jest da se konstantno ne razvija. Google je na Chromium blogu objavio kako su zahvaljujući korištenju Microsoftove tehnologije PGO (Profile Guided Optimization) učinili Chrome 53 i Chrome 54 15 posto bržim na Windows operativnim sustavima


64-bitni Chrome koristi ovu tehnologiju od izdanja 53, a 32-bitni Chrome ga koristi od verzije 54. Prema Googleu, otvaranje tabova je brže za 14,8 posto, učitavanje stranica je brže za 5,9 posto, dok je otvaranje preglednika brže za 16,8 posto u odnosu na ranija izdanja Chromea koji ne podržavaju PGO tehnologiju.

Google navodi da PGO može pratiti dijelove Chromea koji se učestalo koriste te može optimizirati dio koda koji bi trebao imati visoki prioritet u izvršavanju, dok ‘višak’ dobiva niži prioritet za obradu.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close