LifestyleIzdvojenoPromo

BIPA otvara novu poslovnicu na Plitvicama

Nova BIPA poslovnica 16. prosinca u 8:00 sati otvara svoja vrata na adresi Čatrnja 172 u Rakovici. S otvorenjem prve poslovnice na području Plitvica, BIPA nastavlja širiti svoje poslovanje, a u 369m2 na novoj adresi posjetitelje će dočekati veliki izbor proizvoda za osobnu njegu, njegu kućanstva, ali i veliki izbor dekorativne kozmetike.


Između gotovo 8.000 artikala renomiranih robnih marki, u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima, svatko tko zakorači u BIPA svijet sigurno će pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti kao što su 1+1 gratis ponuda na odabrane artikle za njegu kućanstva i sniženje od 30% na svu dekorativnu kozmetiku, make up pribor i sve za nokte. Svaku kupnju u iznosu od najmanje 150 kn u razdoblju od 16. do 26. prosinca BIPA PLITVICE nagradit će s 15% popusta koju će kupci moći iskoristiti prilikom sljedeće kupovine. Sve pogodnosti pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na https://www.bipa.hr/akcije/otvorenje-plitvice.

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas BIPA je, uključujući poslovnicu na Plitvicama, otvorila ukupno 131. poslovnicu i trenutno zapošljava preko 800 zaposlenika.

Za više informaciji o BIPA ponudi posjetite: https://www.bipa.hr/.

Pratite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/bipa.hrvatska/  i na Instagramu https://www.instagram.com/bipahrvatska/.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close