Film i TVVijesti

Ben Affleck otkrio kako će se zvati novi Batman film!

Novi film o jednom od najpoznatijih filmskih junaka režirat će Ben Affleck, koji je upitan o nazivu novog nastavka rekao slijedeće: “Mislim da će se zvati ‘The Batman’… bar je to naziv s kojime idemo za sada”.


Ne samo da potpisuje režiju, već igra i glavnu ulogu, te radi i na scenariju.”Radimo na scenariju, priča se dobro razvija, uzbuđen sam oko svega.

Affleck se također osvrnuo na prošli film ‘Batman v Superman: Zora pravednika’ gdje glumi i njegov kolega Henry Cavill u ulozi Supermana. Unatoč nepovoljnim kritikama, Affleck je rekao za film da je “najveći hit njegove karijere”. Sa preko 330 mil. $ na domaćem tržištu, film je postao financijski najuspješniji naslov ovog poznatog glumca. Također je nadodao kako misli da publika nije najbolje prihvatila film jer je dosta mračan.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close